elite bil
GS bildel partner verksted og Meca Car Service verksted   /   Tlf 61 19 19 30
Ring tilbake
sving

Her finner du oss

 

Salg:
Bjørn Håvard Bjerke

E- post: bjorn.bjerke@elitebil.no

Telefon: 99 22 19 30

 

Bjørn Anders Bjerke

E-post: anders.bjerke@elitebil.no

Tlf: 93 84 29 35

Adresse

Storgata 79, 2830 Raufoss

Tlf: 61 19 19 30

Åpningstider

Man-Fre 09:00 - 17:00

Lør 10:00 - 14:00

GS Bildeler

Elitebil er den eneste GS bildeler forhandleren i distriktet.

 

GS Bildeler AS er landets største frittstående leverandør av reservedeler til BMW. GS Bildeler vart etablert i februar 1993 som leverandør av reservedeler til BMW av Trond Gule og Jonny Skrivarhaug. GS bildeler har vært gjennom en positiv utvikling helt fra oppstarten.

Hovedkontorene til GS Bildeler ligger i Bud. Her har vi et stort hovedlager med originale, alternative og brukte BMW-deler. I tillegg har vi et topp moderne BMW-servicepunkt.

Det første året leide firmaet lokaler på 350 kvm, men i mai 1994 flyttet vi inn i egne lokaler i Bud (4 mil nord for Molde). I disse lokalene har vi idag et stort lager av bruktdeler samt verksted.

Vi flyttet inn i nye større lokaler i Bud sentrum 21. november 2005. Her har vi en egen utstilling av BMW-deler og -effekter, foruten et stort lager av nye BMW-deler. Vi har i dag en eiendom på 16500 kvm hvor 4100 kvm er bebygd. Der har vi nå vårt moderne BMW delelager på 4000 kvm, og verksted på 550 kvm.

Vi har også avdelinger andre steder i landet:

  - GS Bildeler avd Oslo

  - GS Bildeler avd Sirevåg

  - GS Bildeler avd Trondheim

Vi har både originale BMW-deler, alternative deler til BMW, nye BMW-deler, brukte BMW-deler, styling til BMW (Rieger, Seidl, Kärscher,+++), BMW-effekter, felger til BMW, dekk og annen rekvisita.

 

Inne på vår nettbutikk finner du det meste av det vi har av deler til BMW: eksosanlegg, effektanlegg, senkesett, lykter, karosseri, bremser, felger, dekk, forgasser, radiator, clutch, starter, girkasse, luftfilter, sportsfilter, kardang, vannpumpe, airbag, støtdemper, sportsdempere, fjærer og mye mer...

Våre medarbeidere har gode kunnskaper om BMW, som gjør at vi kan gi kundene gode råd og anbefalinger, samt at våre leveranser har en høy kvalitet med en lav feilprosent. Vi har ca 6000 forskjellige artikler på lager, dette gjør at vi kan ekspedere ordrene raskt og effektivt.

Da vi er totalleverandør av reservedeler til BMW kan vi ikke lagerføre alt, men vi har ukentlige leveranser fra våre hovedleverandører, som og gjør at leveringstiden er lav på de spesialbestilte varene.